Spektakularna bina za koncert Miše Kovača u Splitu

Split i Dalmacija dišu za koncert godine Mate Miše Kovača i prijatelja koji će se održati u nedjelju, 5. lipnja od 20 sati. Otkriveno je kako će izgledati spektakularna pozornica na kojoj će legenda otpjevati više od 20 hitova. Obožavatelji pristižu iz cijelog svijeta, NBA zvijezda Bojan Bogdanović, nogometne zvijezde i brojni drugi u glas će pjevati s tisućama ljudi.

Zbog velikog interesa počinje i prodaja ulaznica ispod Hajdukove murve na Starom placu, svaki dan u vremenu od 10 do 18 sati. Još je preostalo nešto ulaznica za parter, pa se preporuča svima kupnja ulaznica na vrijeme, kako bi osigurali svoje mjesto na spektaklu „Samo nas nebo rastavit može“.

Čak 50 metara iznosi fronta pozornice na kojoj će biti više od 200 rasvjetnih tijela. Za impresivni i jedinstveni razglasni sustav zadužen je Braco Radović. Samo osvjetljenje će dati posebnu čar koncertu, ono će obuhvatiti i okolno drveće pa će ova splitska noć zasjati posebnim sjajem. Veliki ekrani s bočnih strana dat će nam osjećaj da je legenda tik do nas.

„Ovakav interes za jedan koncert se dugo ne pamti. Svakodnevno primamo pozive Mišinih fanova iz cijelog svijeta. Posebno me dirnula 70-godišnja gospođa Marija, koja u pratnji unuka na koncert dolazi iz daleke Australije!“ – otkrivaju nam organizatori i dodaju: „Ovaj spektakl će se prepričavati generacijama. Pozivamo sve da budu dio ove glazbene povijesti koju upravo zajedno stvaramo!“

Uz Mišu će na pozornici zapjevati njegova kćer Ivana, klapa Rišpet, Joško Čagalj Jole, Alen Nižetić, tu su DJ i brojna druga iznenađenja. Tribine za koncert su rasprodane kao i VIP lože, a ulaznice za parter  mogu kupiti u sustavu Entrio.hr, te na blagajnama ispod murve na Starom placu u Splitu od danas.