Splićani poludjeli za Ivanom Šarićem - zakazan drugi nastup 17. veljače

Nakon što je objavljeno da Ivan Šarić nastavlja svoju nacionalnu turneju i to s prvim gradom - Splitom 10. veljače, ulaznice za Ivanov nastup u dalmatinskom biseru pod Marjanom rasprodale su se u rekordnom roku, a zbog velikog interesa Splićana zakazan još jedan datum, 17. veljače, također u Dvorani Lora.

“Jako sam sretan što se ponavlja scenarij kao i uvijek kad dođem nastupati u Split! Nakon prve Lore, otvaramo i drugu izvedbu jer je publika tako htjela. Pogotovo mi je drago što se otvara još jedna izvedba u Lori jer splitska publika iz mene izvuče uvijek nešto posebno pa te situacije i ja sam još danima prepričavam doma

Ivan je također komentirao i trenutnu turneju: “Iskreno, nadao sam se ovakvom odazivu, ali kad sam vidio da su se karte počele prodavati i za Varaždin koji je tek za tri mjeseca, krajem travnja, bio sam van sebe. Zaista imam divnu publiku.“

Ivan Šarić već gotovo 12 godina vlada hrvatskom stand up komedijom, a svoje nastupe uz Hrvatsku održava i u susjednim zemljama poput Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, ali i nastupima po Engleskoj. Stand up komedija koju prezentira Ivan, pripada novom valu stand up komedije čija je glavna odrednica britki humor koji podsjeća na onaj britanski Monty Pythona uklopljenog u svakodnevne događaje Hrvata. Njegova publika već prepoznaje njegov stil i omiljene teme među kojima su zanimljive šale na račun muško-ženskih odnosa, političkih i regionalnih tema, života u Dalmaciji, ali i sarkastičnog pogleda na sebe samog. 

Upravo ova izražena osobnost koju ističe svojim dalmatinskim porijeklom, te bliskost sadržaja s obzirom da se najviše bavi aktualnostima iz regije čine ga definitivno našim najpopularnijim komičarem. Samostalna autorska predstava u kojoj ne koristi nikakve vanjske scenske ili audio efekte, odiše opuštenom atmosferom koja vlada publikom. Iako zarazan, smijeh nije opasan stoga se uputite na predstavu sjajnog Ivana Šarića i makar na jednu večer zaboravite na sve brige i dobro se nasmijte.

Termin nastupa, kao i online prodaja, dostupni su na https://www.ivansaric.hr/, stoga rezervirajte svoju ulaznicu za drugi nastup na vrijeme i pripremite se za fenomenalnu večer stand-upa.