Split Beach Festival 2015: Fedde Le Grand i La Fiesta prvi potvrđeni izvođači

Fedde Le Grand prva je potvrđena DJ zvijezda ovogodišnjeg izdanja Split Beach Festivala, a uz njegov najavljen je i nastup glazbeno – scenske atrakcije La Fiesta u sklopu koje će nastupiti više od 40 umjetnika iz cijelog svijeta te specijalni gosti Dimitri Vangelis & Wyman, te mnogobrojni drugi. Ovogodišnji festival održat će se  6 ,7. i 08. kolovoza.

Na predstavljanju novog splitskog festivala u hotelu Atrium ogranizatori su najavili ovogodišnji festivalski sadržaj koji uključuje vrhunsku produkciju, atraktivne glazbene goste te brojne dodatne sadržaje tijekom dva festivalska dana. 

Fedde Le Grand jedan je od najutjecajnijih DJ-a današnjice, a prestižni DJ Mag već ga punih deset godina svrstava na zavidnu ljestvicu 30 najutjecajnijih DJ-a svijeta. Od početka svoje karijere osvojio je mnogobrojne nagrade i surađivao sa svjetskom glazbenom elitom poput Coldplaya, Madonne, Robbie Williamsa, Rihanne, Shakire, Mariah Carey i brojnih drugih. Noviji hitovi poput Long Way From Home, i Where We Belong te najnoviji single Don't Give Up potvrdili su njegov zasluženi status DJ velikana koji je doslovce pokorio svijet. Tisuće i tisuće obožavatelja svjedoče njegovim spektakularnim nastupima na najvećim svjetskim pozornicama poput Ultre, Coachelle, Exit Festivala, Tomorrowlanda, Sensation-a i brojnih drugih.

La Fiesta je glazbeno – scenska atrakcija, koju čine najuspješniji  svjetski  Dj-evi , plesni umjetnici u glamuroznim kostimima, akrobati u zraku  te specijalni efekti na sceni koji prate ovu skupinu. Novi koncept zabave spaja različite umjetnosti i vještine poput baleta, akrobatskog plesa i glazbe u jedno te stvara iliziju nekog drugog svijeta koja svakodnevno očarava najpoznatije svjetske party destinacije.

Ulaznice za festival od 10.3. se prodaju putem službene web stranice www.splitbeachfestival.com, na svim kioscima Tisak Media te online putem www.ticketshop.hr. Povlaštene karte po cijeni od 250 kuna za 3 dana festivala moći će se kupiti isključivo uz pre-registraciju od 27.2 – 09.3. na stranicama www.ticketshop.hr