Srce majkama na Dan žena

Udruga osoba s cerebralnom paralizom Srce nastupa u klubu Judino drvo, na Dan žena, 08. ožujka u 20:30h.

Dan žena nije slučajno odabran, jer se ovim rock koncertom želi odati priznanje majkama koje svakodnevno čine čuda za ove mlade ljude.

Prvi je to klupski nastup udruge, a uslijedio je nakon niza uspješnih koncerata, od kojih svakako treba izdvojiti one u Domu HV Lora i maloj dvorani na Gripama, te čak dvanaest potpuno rasprodanih izvedbi mjuzikla Srce na sceni, napravljenog u suradnji sa Slavkom Sobinom.

Iz udruge kažu kako su jako ponosni što se svojim sugrađanima mogu predstaviti i u klupskom, rock izdanju, uz vrhunski prateći bend, u trenutno najboljem klubu u gradu.

Sudeći prema prijašnjim nastupima, i prema onome što se moglo vidjeti na probama, sve koji dođu očekuje odlična zabava.

Osim ovog koncerta, udruga najavljuje i ponosno ističe kako su pozvani da ponovno izvedu mjuzikl Srce na sceni, u Hrvatskom narodnom kazalištu Split, 27. ožujka, povodom Svjetskog dana kazališta, te u službenom dijelu programa 15. međunarodnog Naj, naj, naj festivala u Zagrebu, 01. travnja, u dvorani Vidra.

Također, nastupit će na splitskoj rivi, 21. ožujka, povodom proslave rođendana prijatelja iz udruge Sindrom Down 21, a u planu je i gostovanje i izvođenje mjuzikla u Supetru na otoku Braču te će zatvoriti ovogodišnje Marulićeve dane.