ST!LLNESS slavi deseti rođendan u Judinom drvu!

Ovaj petak zagrebačko-splitski ST!LLNESS dolazi proslaviti deseti rođendan u Judinom drvu!

ST!LLNESS priča počinje 1998. kao underground hip-hop dvojac kojoj se 2005. pridružuju glazbenici sa živim instrumentima što poprilično mijenja pristup stvaranja benda.
Danas ST!LLNESS stvara “tribal roots rock jungle hop s elementima psihodelije i kontrolirane buke”, a bend čine bubnjar Mario Validžić, perkusionist Krunoslav Kobeščak, gitaristi Ante Ljubičić i Davor Barišić, bassist Marko Pinjuh, tekstopisac i vokal Ivan Jurić Yuri, ton majstor Robert Martinović i Darko Ljubić, vozač, mama, tata i djed J.

Poruka koju odašilje ovaj bend se tiče “svih tema iz svijesti i nesvijesti društva i jedinke; od fizičkih i psiholoških podražaja putem percepcije do emocionalnih i filozofijskih izljeva iznutra. Sve navedeno u vremenu i prostoru sada i ovdje.”

U proteklih deset godina postojanja ST!LLNESS potpisuju: “Sve što znam o životu je… odabrao Đelo Hadžiselimović”, “Globalno Zatupljenje” i “STI·llness” … Od posljednjeg albuma izbacili su dvije nove pjesme: obradu grupe “Brkovi” - “Opasno se drogiram” na njihovom albumu “Brkati Gosti” i “Bottun" koja je izašla na kompilaciji “Seasplash Ritam”. U petak očekujte brujet svega u stotinjak minuta STILLNESS-a u Judinom Drvu.

Pretprodaja ulaznica za koncert kreće od utorka 5.5. u 12:00 u Goli ± Bosi hostelu po cijeni od 35kn. Na dan koncerta ulaznice se mogu kupiti na ulazu u klub po cijeni od 45kn. Do Judinog drva vozi vas besplatan KREMA FREE TAXI kojeg aktivirate pozivom  na broj 091 2 300 300. 

Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom .ST!LLNESS  Dobitnike ćemo obavijestiti mailom u petak.