Studeni u Judinom drvu

Krajem rujna klub Judino drvo je otvorio vrata za ovu sezonu, a 23.10. nastupom njujorške funk brass atrakcije Lucky Chops službeno je otvorena i koncertna sezona.

Punim gasom nastavljamo dalje i događaje u studenom započinjemo koncertima u organizaciji ST-Art festivala koji slavi desetu godinu postojanja te će se za vikend 1. i 2.11. na pozornicu Judinog drva popeti zanimljiva glazbena imena od kojih izdvajamo koncerte bendova Justin's Johnson u petak 1.11. i Kries u subotu 2.11.

Drugi vikend započinjemo našom klupskom večeri Gin tonic night gdje u ponudi možete po atraktivnim cijenama pronaći razne vrste ginova i tonika uz veliki izbor mirodija koje možete smiksati po vlastitom izboru. Prigodno, glazbena pozadina je uvijek raznolika i nema određenog pravca i žanra pa tako DJ-evi ovih večeri imaju potpunu slobodu u odabiru glazbe. U subotu 16.11. palicu preuzima renomirani DJ mlađe generacije i  član Cruise kolektiva  Mariano Mateljan i to po prvi put u All night long izdanju.

Treći vikend rezerviran je za nastupe benda Svemirko i DJ-a Young Marca. U petak 23.11. trenutno jedan od popularnijih novijih bendova na ovim prostorima - Svemirko dolazi u Split rasplesati svoje fanove, a u subotu 24.11. u suradnji s Adriatic social club donosimo vam po prvi put u Splitu jedno od najvećih imena svjetske klupske scene – Young Marca iz Amsterdama. Young Marco predstavlja jedno od zaštitnih lica Dekmantela, Love International Festivala i Rush Hour etikete. Iz vikenda u vikend puni najbolje svjetske klubove i dokazuje da ga s razlogom smatraju jednim od najboljih DJ-eva današnjice.

Zadnji vikend zatvaramo sa stilom uz naše klupske večeri Gin tonic night u petak 29.11. i Timeless House u subotu 30.11. za koje vam vjerujemo ne treba posebna pozivnica.

U najavi za prosinac su već dva koncerta i to Natali Dizdar 6.12. i fantastična trojka iz Nizozemske My Baby 15.12. U jednoj od najava njihovog koncerta navedeno je:

...

Bend My Baby mješavina je nizozemske i novozelandske krvi, rođen iz ljubavi prema fingerpickin’ gitarama, voodoou, funku, gospelu i južnjačkom močvarnom bluesu. Progovaraju kroz repetitivne ritmove, puno slide gitara i sanjive vokale, spajajući tradicionalno i moderno u impresivan live nastup.