Subotu rezervirajte za M.O.R.T. u Quasimodu

Beskompromisni RNR kolektiv iz Sinja, u subotu 4.2., dolazi u klub Quasimodo  na valu zadnje ploče "Tužna kocka", opasnog kandidata za album godine. Kritika ih slavi, publika voli, a o nastupima se priča. Otprilike to izgleda ovako:


muzika.hr
"Tužna kocka" je pravi bendovski album, gdje članovi zvuče obdareni onom rijetkom kemijom koja blagoslovi one koji se za svoju muziku trude i žrtvuju svim svojim bićem, u gornjim granicama vlastitih mogućnosti.

soundguardian.com
jedva ih čekam vidjeti uživo i mogu reći da mi je ovaj album u rekordnom roku postao jedan od najboljih domaćih albuma u novije vrijeme. Poslušajte „Tužnu kocku“, možda će i vama postati.

ravnododna.com
Sinjski rock kvartet M.O.R.T. s ovim albumom drčno ulaze u prvu ligu domaće rock scene. I to ulazi originalno na svoj način, jer ne sjećam se sličnih ‘uleta’ u prošlosti. M.O.R.T. zaskaču kao neka brdska hajdučija. Srčano. Ne šljive oni nikog i ništa, posebno ne ‘gradske šminkere’, a tko im je na putu.

mixer.hr
Ovaj album do sada im je na tronu sva tri albuma. Iskren i istinit , točno u vrijeme kad je trebao izaći, što ne umanjuje vrijednost prethodnih genijalnih „Vrhunsko Dno“, i „Odjela za žešće“. Jednostavno se ovdje osjeća cjelokupna energija i povezanost benda u jedno.

SUBOTA 4.2.2017.
START 22:00
UPAD 35/45KN
PRETPRODAJA U KLUBU

NAGRADNA IGRA
Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje i zajedno sa svojim podacima poslati na karte@split.com.hr. 

Nagradno pitanje glasi: Kako se zove prvi album M.O.R.T.-a?