Sve je spremno za "najmokriji party"

Dok DJ Westbam na svojoj Facebook stranici objavljuje fotografije dojmova iz Splita, Pero Fullhouse je na konferenciji za novinare predstavio sutrašnji spektakl.
- Dođite na najmokriji party u Hrvatskoj ove godine - riječi su kojima je pozvao na Bačvice Beach Festival čije će prvo izdanje biti na najpopularnijoj splitskoj plaži u subotu, 28. srpnja, u 20 sati.
- Sve je spremno za sutra - kazao je Pero pred okupljenim novinarima napominjući kako će na ovom događaju nastupiti 22 DJ-a: 11, uključujući headlinera Westbama, na Bačvicama i 11 na afteru u Jungle koji počinje u 04:30, a trajat će sve do podne.

Pero se osvrnuo na prozivanja o čišćenju plaže i buci s partya.
- Kada se sve ugasi u 4 ujutro, na plažu izlaze jake snage čišćenja unutar plaže, kao i pojačane snage "Čistoće" na vanjskom prstenu, tj. prometnicama. Osigurali smo da se zvuk što manje širi okolo spustivši ga što niže na plažu i gro zvuka će biti usmjeren prema moru. Unatoč tome, nemoguće je spriječiti da se ništa ne širi okolo, stoga molimo stanare za strpljenje.

Bit će napravljena 3 ulaza na festival, kraj glavnog (poviše same plaže) će biti prodajno mjesto i Info pult na kojem će se od 18 sati do 20 sati moći preuzeti akreditacije, press passovi, VIP i ulaznice osvojene na nagradnim igrama. Također, tu će se u istom vremenu vršiti zamjena (isključivo kupljenih) ulaznica za Sektor B prošlogodišnje Discotheque Rive. Oni koji nemaju ulaznicu, mogu je još samo danas na prodajnim mjestima kupiti po cijeni od 70kn, već sutra će za istu morati izdvojiti 80kn i to isključivo na prodajnom mjestu kraj glavnog ulaza 18h-03:30h.

U ime grada Splita, novinarima se obratila Selma Katunarić, savjetnica u gradskoj službi za kulturu napominjući kako grad nije dao financijsku potporu projektu, ali im je pružio logističku, prepoznajući ovaj projekt kao jedan od perspektivnih i kao dobru preporuku za nominaciju Splita kao kandidata za Grad kulture 2020.