Traži se Miss Splitsko-dalmatinske županije za Miss Hrvatske 2023

Ove godine slavi se svečana trideseta obljetnica najstarijeg izbora ljepote u Hrvatskoj koji se na velika vrata vraća nakon stanke prouzrokovane svjetskom pandemijom. 

Nova Miss Hrvatske birati će se kroz 20 županija, svoje mjesto u finalu zaslužit će i Miss dijaspore. Neke od aktualnih predstavnica drugih županija već se spremaju za veliko finale koje će se održati krajem studenog u  Zagrebu.
" Jako sam sretna što se nakon tri godine pauze vraća izbor Miss Splitsko- dalmatinske županije, koji će se održati 30 kolovoza na prekrasnoj terasi novootvorenog kluba MANDRACH”, kaže nam vlasnica licence Miss Hrvatske za Miss Svijeta Iva Loparić Kontek.


Zainteresirane djevojke koje žele sudjelovati na izboru za Miss Splitsko-dalmatinske županije moraju biti hrvatske državljanke, neudane i bez djece u dobi  od 17 do 27 godina. Potrebno je ispuniti prijavnicu na službenoj web stranici izbora https://miss.hr/prijavnica do 16.srpnja. U klubu MANDRACH održati će se tada službeni casting na kojem će biti izabrano 10 finalistica, koje će se boriti za titulu Miss Splitsko-dalmatinske županije za Miss Hrvatske 2023.