Treći Međunarodni dan društvenih igara Split

U subotu, 29. travnja 2017. će Udruga za fantastiku, igre i znanstvenu fantastiku F&ST na splitskom Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje organizirati treći Međunarodni dan društvenih igara Split, koji je udjeno i sedmi Dan društvenih igara koji organiziramo u Splitu.

Ulaz na druženje za ljubitelje modernih društvenih igara je besplatan, a zabava u crtaoni FESB-a trajat će od od 10 do 22 sata.

Organizatori Međunarodnog dana društvenog igara po treći put uključuju Split u manifestaciju International TableTop Day koji organizira i vodi organizacija Geek&Sundry (koju vodi glumac Will Wheaton, poznat po Star Trek i The Big Bang Theory serijama), a tijekom kojeg se na isti dan na nekoliko tisuća mjesta u svijetu igraju društvene igre.

Organizatori splitskog događaja do sad su organizirali :
- tri konvencije fantastike, igara i znanstvene fantastike FantaSTikon
- šest Dana društvenih igara Split (od toga dva u sklopu Međunarodnog dana društvenih igara)
- 40 Večeri modernih društvenih igara - Ajmo Se Igrat!
- prvu Super Hrvatsku Igračku Konvenciju - Super H. I. K.

Bilo da dođete sami ili s društvom, očekujte slobodno igranje ponuđenih modernih društvenih igara, predstavljanje društvenih igara lokalnih autora i nagradne turnire.

Više o događaju pratite na Facebook stranicama Udruge F&ST (https://www.facebook.com/UdrugaFST/), FantaSTikona (https://www.facebook.com/fantastikon/), te Trećeg međunarodnog dana društvenih igara Split (https://www.facebook.com/events/415432272162457/).