Tri nova filma u Cineplexxu

Novi kino tjedan u omiljenom Cineplexx kinu u City Centru one Split donosi tri nova naslova u kojima ćete zasigurno uživati! Tom Cruise se vraća u znanstveno fantastičnom blockbusteru, „Na rubu budućnosti“. On je poručnik William Cage, koji se bori u ratu protiv vanzemaljaca. Odjednom se nađe zarobljen u vremenu, u posljednjem danu bitke na koji i umire.

Prolazeći svaki puta nanovo zadnji dan svog života, Cage nakon nekog vremena postaje sve vještiji i sve spremniji dočekati smrt… Film „Na rubu budućnosti“ snimljen je prema hvaljenom romanu japanskog pisca Hiroshija Sakurazake „Sve što moraš učiniti je ubiti”, i zasigurno je obvezna destinacija za sve ljubitelje znanstvene fantastike!

Ljubitelji komedija i Elizabeth Banks doći će na svoje u komediji „Najgora noć u životu“. Znate onaj osjećaj kada dan jednostavno krene krivo od početka? Ili možda od noći prije? Meghan (Elizabeth Banks) će vam ga zasigurno odlično dočarati. Izgubljena u nepoznatom dijelu grada nakon pijane noći s neznancem, bez osobnih isprava, mobitela i novca pokušava stići na vrijeme u televizijsku postaju kako bi dobila svoj posao iz snova! smijeh i dobra zabava su zagarantirani.

Baziran na romanu spisateljice Patricije Highsmith, poznate po „Talentiranom g. Ripleyu“, ovaj tjedan u kinu vas iščekuje uzbudljivi triler „Dva lica siječnja“. 1962., glamurozni američki par, karizmatični Chester MacFarland i njegova zavodljiva žena Colette stižu u Atenu brodom preko Korintskog kanala.

Dok razgledavaju Atenu, susretnu Rydala, mladog Amerikanca koji govori grčki te radi kao vodič. Privučen Colletinom ljepotom i impresioniran Chesterovim bogatstvom i sofisticiranošću, Rydal rado prihvaća njihov poziv na večeru. No ništa nije kako se čini jer par krije brojne mračne tajne.

Već sljedeći tjedan pripadnici snažnijeg spola dolaze na svoje! U četvrtak, 05. lipnja u 20 sati je novi Men's Night uz urnebesnu vestern komediju „Tko preživi pričat će“! Ne propustite večer dobre zabave uz film koji vam donosi Seth MacFarlane, kreator „Teda“, gratis auto-moto magazin Top Gear i osvježavajuće pivo! Ulaznice su u pretprodaji!

Vidimo se u Cineplexxu, CCone Split!