Trogirski F1 vodi na Bačvice Beach Festival

Prvi promotivni party Bačvice Beach festivala pod nazivom Road 2 Bačvice Beach Festival dogoditi će se u srijedu 30.4. u trogirskom klubu F1. Među glavnim gostima ističu se domaće snage Pero FH, Edy C, Silvio Hrabar, Okac, Jolly Joke, & Galinac Galinac, Tome R.

Ulaznica je do 20 kn do 01h, a poslije 40 kn, s tim da za svaku 20. kupljenu ulaznicu jedna će se dijeliti besplatno. Za F1 i mi dijelimo tri upada besplatno. Dovoljno je na mail karte@split.com.hr poslati svoje podatke, a dobitnike ćemo objaviti do srijede u podne.

Bačvice Beach Festival - najmokriji festival na Jadranu je već u svom prvom jednodnevnom izdanju privukao više od 7000 posjetitelja koji su uživali u omiljenoj glazbi uz ples u pijesku i pličini Bačvica.

Ovogodišnje izdanje širi se na dvije noći s još većim dj zvijezdama. Prva i druga objava headlinera donijele su  za prvu noć, 1.8.  britaskog techno barona Dave Claraae dok je druga večer rezervirana na britanski breakbeat electro superstar dvojac Stanton Warriors. Treća objava izvođača očekuje se početkom srpnja. Očekuje sa najmanje 10 000 partijanera iz cijele Europe.

U poplavi raznih festivala po našj obali BBF se ističe jednom od najegzotičnijih lokacija, energičnih izvođača koji se savršeno uklapaju u ljetni đir kao i vrlo pristupačnoj cijeni koja je i do 70 % niža od konkurencije.

Ulaznice po zaista  povoljnoj cijeni od 119 kn mogu se za sada nabaviti online na LINKU kao i u njihovim poslovnicama širom Hrvatske.