U Cineplexxu održana MX4D premijera filma Bitka za Pacifik: Ustanak

Ljubitelji akcije u srijedu su u Cineplexxu City Center one imali priliku uživati u premijeri filma Bitka za Pacifik: Ustanak. Za dodatan doživljaj uzbudljive priče pobrinula se MX4D tehnologija koja je gledatelje, a među njima i poznata lica Giuliana, Ivu Perkušića, Nives Ivanković, filmskog kritičara Marka Njegića i mnoge druge, stavila u središte ove filmske avanture.

Globalni sukob između čudovišta za masovno uništenje koja nisu sa Zemlje i super robota koji su stvoreni da ih unište, a kojima upravljaju ljudi, u kinodvorane je privukao zaljubljenike u akciju na filmskom platnu. Uz 14 specijalnih efekata u MX4D dvorani Cineplexxa, gledatelji su u ovom filmskom spektaklu uživali doslovno cijelim tijelom.

John Boyega utjelovio je pobunjenika Jakea Pentecosta, koji se udružuje s otuđenom sestrom Makom Mori vodeći pobunu protiv snaga za istrebljenje. Nastavljajući očevim stopama, zajedno u boj vode novu generaciju pilota i boraca, odraslih u sjeni rata. Pridružuju im se daroviti pilot Nate Lambert i petnaestogodišnja hakerica Amara Namani.

Kako brat i sestra predvode najmoćniju obrambenu silu koja je ikada hodala Zemljom, svi zaljubljenici u akciju imaju priliku pogledati ekskluzivno od 22. ožujka u Cineplexxu City Center one u 2D i 4D tehnologiji!