U prodaju pušten novi kontigent ulaznica za koncert Nine Badrić u Spaladium Areni

I novi kontigent ulaznica za koncert Nine Badrić u Spaladium Areni za Dan žena, 8. ožujka gotovo je rasprodan, pa su u prodaju pušteni novi sektori. Pomama za ulaznicama iznenadila je i samu pjevačicu koja Splićanima poručuje kako je iznimno zahvalna na njihovim pozitivnim rekacijama i kako se neizmjerno veseli svom prvom samostalnom nastupu u Spaladium Areni.
 
"Već godinama sanjam o velikom koncertu u Splitu i moram priznati da su me Splićani dirnuli do suza. Hvala svima koji stižu u Spaladium Arenu i hvala svima na divnim porukama podrške " - rekla je Nina.

A za spektakl u centru Dalmacije diva je već počela s pripremama i u planu su brojna iznenađenja: "Pripremili smo puno toga, najbolju produkciju, prošireni bend, brojna iznenađenja, ali sve to ne bi bilo iznenađenje da vam sada otkrijem detalje, pa je najbolje da dođete u Spaladium Arenu." - pozvala je diva svoju publiku.

Na pitanje što je još publici priredila u 2019. godini Nina odgovara:
"Nakon uspješnog i nagrađivanog singla "Rekao si" plan je izdati još jednu pjesmu, a s njom i novi album. Dugo smo kuhali nove stvari i jako sam sretna što je album skoro gotov. Hvala svima što su podržali pjesmu "Rekao si" i publici i struci. Evo, proglašena je pjesmom godine po izboru Narodnog radija, a čitatelji Jutarnjeg lista nagradili su me titulom pjevačice godine. Još jednom vam od srca hvala."

Ulaznice za nove sektore od danas su u prodaji, ali s obzirom na velik interes, savjetujemo obožavatelje da požure s kupnjom.

Ulaznice u pretprodaji u sustavu Eventim:
100,00 kn - parter
130,00 kn - donja tribina sjedenje - RASPRODANO
130,00 kn - gornja tribina sjedenje
110,00 kn - tribina dolje, ograničeni pogled

Više o događaju saznajte u Facebook eventu