U prodaju puštene zadnje ulaznice za San sustipanske noći

Sutra navečer počinje jedna od najiščekivanijih ljetnih manifestacija u Splitu – “San sustipanske noći”. Nakon što su ulaznice za koncert Bajage i Instruktora rasprodane još prošlog tjedna, organizator danas u prodaju pušta i posljednji kontigent od 200 ulaznica za The Beat Fleet.

Očekuje se dakle da će ovo biti najuspješnije izdanje ove fešte glazbe do sada, pa se preporučuje svima da put jedne od najljepših otvorenih pozornica na Mediteranu krenu na vrijeme, kako bi uhvatili dobre pozicije na dekicama.

Obje večeri na Sustipanu će zasigurno biti za pamćenje, a poseban razlog za slavlje imaju splitski hip- hoperi koji će ovog utorka pred svojim sugrađanima proslavit dva deseteljeća od izdavanja njihova prvog i sada već kultnog albuma “Ping-pong (umjetnost zdravog đira)”

Materijal je to na kojem se nalaze hitovi poput “Malo san maka”, “Yen’n Dva” i “Splitsko stanje uma”, a omiljeni TBF-ovci će okupljene oraspoložiti i nizom rima i beatova koje su postale dio generacija koje su pod Marjanom odrasle proteklih 20 godina.

Ulaznice se mogu kupiti u restoranu Corto Maltese. Zato požurite, jer , ukoliko propustite ovu, sljedeća prilika za doživjeti magiju “Sna sustipanske noći” će se ukazati tek u srpnju 2018.