Ulaznice za Prodigy u Zadru u prodaji od danas

Vijest o koncertu grupe The Prodigy u Zadru 1. srpnja najveća je glazbena vijest proteklog tjedna u Hrvatskoj. Ulaznice za Jazine Open Air, koji ove godine predvode britanske electro-punk legende, u prodaju kreću danas u 9:00.

Publika će od 9 sati moći kupiti ulaznice po prvoj, early bird, cijeni od 190 kn koje će biti u ponudi zaključno s nedjeljom, 8. svibnja. Od ponedjeljka 9. svibnja cijena će im se dići na 220 kn i ostati do 30. lipnja. Na dan koncerta, u petak 1. srpnja za ulaz će trebati izdvojiti 250 kn.

Ulaznice se mogu pronaći u sustavu Eventima, najvećoj prodajnoj mreži specijaliziranoj za prodaju ulaznica kod nas, te online na www.eventim.hr. Unutar prodajnih mjesta Eventima nalaze se svi kiosci Tiska, Tisak Media Centri, Petrolove pumpe i Exclusive Change mjenjačnice, kao i niz manjih, nezavisnih prodajnih mjesta poput Dancing Bear dućana u Zagrebu, Splitu I Osijeku, Dallas Music Shopa u Rijeci ili zagrebačkih Aquarius CD Shopa, Dirty Old Shopa i Rockmarka. Najdetaljniji popis svih mjesta nalazi se na Eventimovoj web stranici.

Potvrda nastupa Prodigyja u Zadru definitivno je najveća glazbena vijest proteklog tjedna u Hrvatskoj. Fantastične reakcije pristižu sa svih strana, a u samo nekoliko dana Facebook event okupio je više od 8300 fanova iz Hrvatske i susjednih zemalja. Možda i posljednja prilika da “Warriorsi” vide Liama, Keitha i Maxima uživo, na velebnoj produkciji pored mitske dvorane Jazine, stvorili su od ovog koncerta najočekivaniji open air događaj prvog djela ljeta kod nas.