Ultra Europe: jeftinije karte za hrvatske državljane

Kako su i najavljivali, organizatori Ultra Europe ponudili su specijalni kontingent ulaznica namijenjen hrvatskim državljanima - 5000 ulaznica moći će se kupiti po, kako kažu, "povlaštenoj cijeni" od 755 kuna, odnosno 99 eura. Ulaznice će se moći kupiti u poslovnicama Tisak Media te preko internetske trgovine Mondo.

Ova cijena naravno nije dramatično niža od onih koje su dosad općenito bile na snazi, jednaka je prethodnom paketu "regularnih" ulaznica. Trenutno je u prodaji već treći paket, trideset eura skuplji od sadašnjih ulaznica za "lokalce".

Kako je poznato, ovogodišnji Ultra Europe održat će se od 11. do 13. srpnja, i splitski dio trajat će dan duže nego prošle godine. Dosad je potvrđen cijeli niz svjetskih DJ megazvijezda: Hardwell, Armin Van Buuren, David Guetta, Tiësto, Afrojack, Carl Cox, Blasterjaxx, Fedde Le Grand, Laidback Luke, Martin Garrix, Nicky Romero, W&W...

Uskoro - vjerojatno do kraja veljače - bit će službeno poznati i potvrđeni detalji oko četvrtog dana - Ultra Beach - koji će se održati nakon jednodnevne pauze 15. srpnja. Splitski portal je prije nekoliko dana već najavio da će se taj završni spektakl, koji je prošle godine održan na bazenima hvarskog hotela Amfora, organizirati na Zlatnom ratu u Bolu.