Ultra Europe: rasprodane Early Bird ulaznice, kreće novi paket od 99 eura

Ultra Europe 2014 mogao bi s lakoćom oboriti rekorde prvog izdanja ovog festivala održanog na poljudskom stadionu. Organizatori su obavijestili da su u samo sat vremena prodali sve ulaznice predviđene kao "early bird" paket po promotivnim cijenama, nakon čega je količina udvostručena, pa je i to rasprodano munjevitom brzinom. Kako je poznato, ove godine festival će dobiti još jedan dan u Splitu, a uskoro će biti objavljeni detalji o lokaciji četvrte večeri, takozvanog Ultra Beach partyja, nasljednika prošlogodišnjeg trećeg dana održanog u Hvaru.

Kako je priopćeno, 60 posto kupaca prve serije dolazi iz inozemstva, iz čak 49 zemalja. Kako je zanimanje i dalje ogromno, od utorka, 3. prosinca u prodaji će se naći drugi paket, ograničena količina takozvanih Advance General Admission Tickets za tri splitska festivalska dana od 11. do 13. srpnja 2014., po cijeni od 99 eura ili oko 750 kuna. Ulaznice se mogu kupiti preko službenih stranica festivala Ultra Europe.

Sredinom prosinca očekuje se objava prvih imena izvođača, line-up bi trebao biti još impresivniji nego ove godine, a tijekom siječnja kreće i prodaja posebnog paketa ulaznica za hrvatske državljane po povlaštenim cijenama. Dodatne pogodnosti - uspiju li pregovori sa splitskim turističkim sektorom - mogli bi imati i prvih tisuću posjetitelja koji rezerviraju smještaj preko službenog partnera festivala Travel 2 Ultra.