Ultra na Poljudu: Hardwell, Tiesto, Van Buuren, Guetta...

Festival "Ultra Europe" koji će se od 11. do 13. srpnja po drugi put održati na Poljudu, otkrio je svoje prve adute. U Split po prvi put stiže Tiesto, nakon poprilično loše gaže na Žnjanu vraća se David Guetta, za DJ pult će i svjetski brojevi 1. i 2. Hardwell i Armin Van Buuren, te stari znanac Carl Cox koji će ponovno imati svoj stage izvan stadiona. Uz njih u prvoj fazi objave line upa su i: Afrojack, Blasterjaxx, Fedde Le Grand, Laidback Luke, Martin Garrix, Nicky Romero te W&W.

Ta su imena organizatori otkrili na današnjoj konferenciji za medije te tako potvrdili kako će ljubitelje elektronske glazbe iz svih dijelova svijeta na Poljudu dočekati izuzetna produkcija te još bolja i impresivnija kulisa za nastupe najboljih DJ-a svijeta.

Već je premijerno izdanje festivala Ultra Europe nadmašilo i najoptimističnija očekivanja pa je tako festival uvršten u TOP 10 glazbenih festivala u Europi, a službeni aftermovie premijernog izdanja, pod nazivom Relive Ultra Europe 2013, u manje od 80 dana je pogledalo više od 800.000 ljudi. Organizatori vjeruju kako će nakon ovogodišnjeg izdanja Ultra Europe zaslužiti svoje mjesto u TOP 10 destinacijskih glazbenih festivala u svijetu te kako će broj zemalja iz kojih će posjetitelji doći u Split biti veći od 100.


INFORMACIJE O ULAZNICAMA PRONAĐITE - OVDJE!