Uspješno završena američka turneja za 2CELLOS !

Vrhunac američke turneje s 2CELLOS održan je u prepunoj dvorani u St.Louisu, no samo dan ranije dečki su održali spektakularni glazbeno-scenski nastup u Chicagu gdje su održali čak dva nastupa u samo jednom danu koja su prošla iznad svih očekivanja.

Savršeni kraj američke turneje i odličan početak nove godine za dvojac. Dečki nisu krili svoje zadovoljstvo pa su se tako na društvenim mrežama zahvalili američkoj publici na predivnim i svim unaprijed rasprodanim nastupima, ali su i najavili svoj povratak sljedeće godine.

Ono što veseli publiku u Hrvatskoj su njihovi nastupi zakazani za 16. ožujak u splitskoj Spaladium Areni te 23. ožujak 2018. u zagrebačkoj Areni u sklopu turneje „Score.“

2CELLOS su iznimno uzbuđeni zbog nastupa na domaćem terenu jer kako kažu po prvi put će svirati pjesme s njihovog novog albuma „Score“, a to je ujedno i prvi put da ih izvode u Hrvatskoj.

Svjetski poznati violončelistički dvojac neumorno radi pa su tako tijekom svoje turneje predstavili i novi spot za pjesmu „My Heart Will Go On“, odnosno pjesmu iz filma „Titanic“ koju također izvode na svojim koncertima, a u nastavku možete pogledati i magični spot koji krasi ovu predivnu ljubavnu baladu.  

Kako smo i ranije najavili, dvorane u oba grada se popunjavaju nevjerojatnom brzinom, stoga ne čekajte posljednji trenutak, nego osigurajte svoje ulaznice na vrijeme kako biste mogli uživati u prvim proljetnim danima uz 2CELLOS.

Ulaznice možete pronaći u sklopu sustava Eventim (na Muzika.hr, u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

Ulaznice za Split kreću se po cijenama u rasponu od 150 do 590 kn, a za Zagreb od 190 do 750 kn.