Valerija Nikolovska u Judinom drvu

Ovaj petak u Judinom drvu nastupa trio Valerije Nikolovske.

Valerija Nikolovska široj je publici poznata kao nekadašnja vokalistica grupe Mayales, a u Judinom drvu predstavit će autorsku glazbu koju radi s Viktorom Lipićem – svojim profesionalnim i životnim suputnikom – te neke od najdražih standarda jazz i blues ostavštine u Lipićevim aranžmanima. 

Valerija Nikolovska iza sebe ima objavljena 2 samostalna albuma, a pred objavljivanjem je i novi sniman s Big Bandom Hrvatske radiotelevizije. Baveći se blues, gospel, acid jazz, jazz, funk, soul glazbom kao interpretator i autor tekstova i glazbe surađivala je s Josipom Lisac, Zdenkom Kovačićek, Ivanom Kindl, Elvisom Stanićem, Songkillersima… Viktor Lipić jedan je od najsvestranijih glazbenika u Hrvatskoj. Svirao je i skladao na mnogobrojnim projektima – od Majki & Gorana Bare, Mayalesa, Mario Rašić Balkan Zoo ansemblea, Igora Geržina do Natali Dizdar i Josipe Lisac… Treći član sastava je Milo Stavros, jedan od najtraženijih jazz bubnjara u nas. Početak karijere vezao je uz progresivne hrvatske funk sastave – High class Family, Songkillers, Bastardz, Mayales, Dino Dvornik…, a danas djeluje u više jazz sastava i surađuje s mnogim pop solistima - Gabi Novak, Tereza Kesovija, Vanna…

Nakon koncerta, provod u Judinom drvu nastavlja se uz rezident DJ-a Kid Va.

Na dan koncerta ulaznice se mogu kupiti na ulazu u klub po cijeni od 40kn. Do Judinog drva vozi vas besplatan KREMA FREE TAXI kojeg aktivirate pozivom na broj 091 2 300 300.

Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom VALERIJA. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom u petak.