Vatra feat. Massimo - pogledajte život sažet u 4 i pol minute u novom spotu za pjesmu "Nama se nikud ne žuri!

Najavljena suradnja Vatre i Massima na zajedničkoj novoj pjesmi "Nama se nikud ne žuri" zaokružena je fantastičnim video spotom koji je djelo redatelja Filipa Filkovića Philtza.
Višemjesečno snimanje rezultiralo je vjernim vizualnim prikazom same srži pjesme, 'o ljubavi i prolaznosti', kako navodi autor Ivan Dečak. 
 
Filip Filković, uspješan mladi redatelj koji iza sebe ima zavidnu listu suradnji sa renomiranim domaćim glazbenicima, složio je vrhunske 4 i pol minute videa koji prati novi singl.
 
"Spot smo krenuli raditi iznenađujuće rano. Ivan mi je poslao ranu demo verziju pjesme i odmah smo ustanovili koja je ideja i smjer spota. Želio sam napraviti spot koji je zbirka pedantnih snimljenih životnih fenomena bez konvencionalne strukture priče. Svi ti isječci iz života fokusiraju se na čovječanstvo, prirodu te balansirani odnos između njih. Kroz više od pola godine prikupljali smo, snimali, nešto kupili, nešto posudili i pripremali kadrove za ono što je ultimativno postao vizualni attack video." - rekao je nakon završetka snimanja redatelj Filip Filković. 
 
Dva etablirana izvođača udružila su snage i, svatko sa svojim znanjem i entuzijazmom, snimili pjesmu koja je odmah zamirisala na hit. 
Produkciju potpisuju Vatrini provjereni suradnici i majstori svog zanata, Jura Ferina i Pavle Miholjević. 


Pjesmu će prvi puta zajednički uživo izvesti na Valentinovo, 14.2. u Spaladium Areni na velikom Massimovom koncertu na kojem Vatra nastupa kao poseban glazbeni gost.
 

ULAZNICE:
Ulaznice potražite online putem na www.eventim.hr, www.croatia-tickets.com i na prodajnim mjestima Eventima. Od ponedjeljka 29. siječnja ulaznice će u prodaji biti i na blagajni Spaladium Arene.  Sva mjesta u dvorani su sjedeća. U nastavku su kategorije i cijene ulaznica:
 
VIP parter - 180 kn
Parter 1  - 150 kn
Tribina 1 - 140 kn
Parter 2 - 120 kn