Vatra u Aurori 1.travnja 2018.

Grupa Vatra je „okupirala“ radio postaje po cijeloj Hrvatskoj pjesmom „ Nama se nikud ne žuri“ koju je snimila zajedno s Massimom. Premijereno su ovu pjesmu izveli u Splitu, a svi ljubitelji virovitičkog benda moći će uživati u specijalnom koncertu u primoštenskoj Aurori i to 1. travnja 2018. Ovo je koncert koji se ne propušta, a ne bi trebalo podsjećati na niz izvrsnih pjesama iz radionice Ivana Dečaka i njegovih prijatelja poput Tanga, Teramola, Saturna, John Travolte,Ima li budnih, Bilo je dobro, Ljubav...

Tijekom svih ovih godina(Vatra je osnovana 1999.) bend se etablirao kako jedan od najznačajnijih hrvatskih skupina, s posebnim zvukom, a na brojnim koncertima diljem Lijepe naše postali su i prepoznatljivi po koncertnim nastupima.  Vatrin opus prepoznala je i struka pa u svojim vitrinama imaju i nekoliko Porina iz doba pjesme Tango!

- Aurora je etabliran klub i s posebnim guštom dolazimo u Primošten. Osjećam pozitivne vibracije oko našeg benda, ova pjesma s Massimom je odskočila, baš je legla, kada sam  je pisao osjetio sam da treba „začin“ u glasu Massima – najavio je Ivan Dečak nastup u Aurori. 

Vatra 1. travnja 2018. u Aurori se ne propušta, bit će to glazbena poslastica u najzabavnijem danu u godini. Ulaznice su u prodaji u sustavu Adriaticketa i na svim prodajnim mjestima Adriaticketa(www.adriaticket.hr) po cijeni od 50 kuna.

NAGRADNA IGRA
Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje i zajedno sa svojim podacima poslati na karte@split.com.hr. 

Nagradno pitanje glasi: Kojem je poznatom škotskom sastavu 2003. na njihovom koncertu u Zagrebu Vatra nastupila kao predgrupa?