Večeras počinje dvanaesto izdanje glazbene manifestacije San Sustipanske Noći

Večeras počinje dvanaesto izdanje glazbene manifestacije San Sustipanske Noći koju će otvoriti Vanna & band uz pratnju gudačkog orkestra. Ovo je prvi put da će poznata glazbenica nastupiti na renomiranom događanju, a ususret samom nastupu, najavila je da publiku očekuje spoj energičnosti, ali i nježnijih balada.

- Posjetitelje očekuje 'the best of' pjesama, i to upravo zato što na Sustipanu do sada nismo izveli naš program. Stižemo pojačani s gudačkim kvartetom, ali to ne znači da će pjesme biti samo balade, naprotiv. U mojim koncertima uvijek ima i energije i žestine, ali i nježnijih balada i vjerujem da ćemo se sjajno uklopiti u prostor i atmosferu specifične ljepote ljetne noći pod zvijezdama, kazala je Vanna uoči nastupa na Sustipanu.

Drugu večer manifestacije, nastupit će Zoran Predin & Damirov Django Group feat Matija Dedić koji će izvesti brojne hitove Arsena Dedića u programu „Zoran pjeva Arsena“.

- Koncertni program Zoran pjeva Arsena je na svim dosadašnjim nastupima doživio stajaće ovacije, pa ne vidim razloga, da se to ne dogodi i na Snu Sustipanske noći. Pogotovo jer je pozitivna energija Sustipana takva, da priziva najbolje iz nas i publike. Očekujemo čarobnu večer posvećenu velikom Arsenu, istaknuo je Zoran Predin, slovenski kantautor.

Koncerti počinju u 21:30, a vrata Sustipana otvaraju se za posjetitelje već u 19:30. Budući da nema rezervacija vrijedi pravilo tko prvi njegova dekica. Na događanje možete ponijeti i svoju čašu za višekratnu upotrebu od 0,3 L ili 0,5 L pri čemu staklene i metalne nisu dozvoljene. Na šankovima će se posluživati piće isključivo u višekratnim čašama kako bi se podržala posvećenost zaštiti okoliša, a osigurane su i pepeljare za sve posjetitelje.

Ulaznice za oba koncerta dostupne su online na Adriaticket, a moguće ih je kupiti i na dan koncerta. Također, ulaznice možete kupiti i fizički u restoranu Corto Maltese, na adresi ulica Obrov 7. Djeca do 12 godina imaju besplatan ulaz na događanje.

Preporuka je da dođete na vrijeme te da izbjegavate dolazak vlastitim automobilima zbog gužvi na parkingu ispred Sustipana. Sve dodatne informacije i obavijesti o događanju, možete pratiti na Facebook i Instagram stranici San Sustipanske noći.