Vodimo vas na 10. izdanje Moondance festivala

Čak 35 izvođača koje predvode Adriana Lopez, Ben Sims, Bloody Mary, Insolate nastupiti će na dosad najbogatijem Moondance festivalu od ovoga četvrtka 27.7. do nedjelje 30.7.

Osim na tri glavne večeri u srednjovjekovnoj kuli Kamerlengo program će se odvijati i na dva party broda - Pirate Boat i Electric Boat koji će isploviti ispred kule u petak i subotu u 17 sati te na DJ i produkcijskim radionicama koje su rezervirane od 19 do 21 sat u prizemlju Kule Kamerlengo u petak i subotu. Tradicionalnim afterom završit će 10. izdanje Moondance Festivala. Ukrcavanje na brodove je sat vremena prije isplovljavanja, tj od 16 sati.

Svi izvođači su maksimalno motivirani da daju sve od sebe jer su čuli sve najbolje o Moondanceu i njegovoj publici.

Ovogodišnje izdanje je dvostruko slavlje, 10 godina festivala i 30 godina rada Pero FullHousea, začetnika festivala koji sprema poseban set za zatvaranje.

'Molimo sve posjetitelje da potraže parking dalje od centra zbog velikih gužvi te da po mogućnosti dođu što ranije iz istog razloga', poručuju organizatori.,

Ulaznice se mogu kupiti online na Entrio.hr i njihovim poslovnicama te na dan ispred ukrcaja na brodove te ispred Kule Kamerlengo od 20 sati.

 

NAGRADNA IGRA

Četvero naših čtatelja nagradit ćemo s ulaznicom, a sve što trebate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje koje glasi: Koliko godina karijere slavi Pero FullHouse ?

Odgovore šaljite na portal@split.com.hr, a dobitnike obavijestimo u srijedu mailom.