Vodimo vas na 5. Splitski fotomaraton

U organizaciji Fotokluba Split, u subotu 15. rujna 2018. održat će se fotografsko natjecanje Split fotomaraton 2018., a start natjecanja će biti u 11 h na Prokurativama  ispred kavane Bellevue. Natjecanje je zamišljeno tako da unutar određenog vremenskog perioda natjecatelji  moraju  fotografirati  određen broj fotografija prema zadanim temama i fotografije moraju biti snimljene redosljedom kojim su zadane.

Za sve zainteresirane, organizatori će još jednom i to u četvrtak, 13. rujna 2018. u 19 h, u Fotoklubu Split (Marmontova 5)  predstaviti i objasniti pravila natjecanja  i biti vam na raspolaganju za sva pitanja.

Prijave traju do 14.rujna.2018. Kotizacija za sudjelovanje iznosi  50 kn za članove Fotokluba Split, a za ostale 70 kn. Natjecanje je limitirano na 100 sudionika, a ako ostane mjesta prijaviti se možete i na sam dan natjecanja, ali tada kotizacija za sve  iznosi 80 kn.  

Prijavu (Ime i prezime, adresu,godinu rođenja,broj mobitela te dokaz o uplati kotizacije) šaljete na splitfotomaraton@gmail.com. Kotizaciju možete uplatiti osobno u Fotoklubu Split, (Marmontova 5) ili putem internet bankarstva ili opće uplatnice na žiro račun HR0623300031100132273 (Poziv na broj primatelja upisati vaš OIB) s naznakom Kotizacija za Split fotomaraton 2018. (Primatelj: Fotoklub Split, Marmontova 5, 21000 Split).
 
Pravila natjecanja možete pročitati na ovom linku: https://goo.gl/pFySwP ,  a nagradni fond na ovom https://goo.gl/ioU2fH

NAGRADNA IGRA
Za naše čitatelje osigurali smo jednu kotizaciju za natjecatelje do 18 god, a sve što morate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje i zajedno sa svojim podacima poslati na karte@split.com.hr. 

Nagradno pitanje glasi: Tko je bio pobjednik teme "Uhvati me ako možeš" na Split fotomaratonu 2012.?

Dobitnicu ili dobitnika ćemo obvijestiti na mail 13.rujna u 15 h.

Split fotomaraton podržavaju: Splitsko-dalmatinska županija, Sail Week, Anigota, DigitalFoto magazin, Yellow Store Split, Lumis, Fototeh grupa, Prizma, Foto Dalmacija, Tiskara Dvornik, Cineplexx, Karting Arena Split, FantaSTikon,Leventić doo, Festival mediteranskog filma Split, Kinoteka Zlatna vrata, Gradska knjižnica Marko Marulić, Different Split, Mič Styling Split, kozmetički salon Lola's Sinj, restorani  i pizzerie: Corto Maltese freestyle food, DeBelly,Matoni, Terminal F, Bepa, Zora bila, UJE oil bar, Artičok, Bokeria Kitchen&Wine, Bakra - Steak & Pizza Bar,Đir, Movi,Bajamonti i Mirakul Pizza Split, te medijski pokrovitelji Dalmatinski  portal, DalmacijaDanas, fotozine.org i split.com.hr.