Voi'Sa festival warm up u Judinom drvu!

Ovu subotu rezervirajte za prvi  Voi'Sa festival warm up na koji dolazi jedan od omiljenih producenata  francuskog podrijetla s UK adresom -  DJ Nicolas Laugier znan kao The Reflex

Nile Rodgers, Kid Creole, Disclosure, Jazzy Jeff i Joris Voorn su njegovi obožavatelji. Od house glazbe to su Joey Negro, Dimitri from Paris and Mousse T, pa do pionira remixa  John Moralesa, Greg Wilsona, Danny Krivita te mnogi drugi.

The Reflex je skoro nezaobilazan dio svih današnjih funk/disco dj setova što je sasvim dovoljan razlog da ovu subotu obavezno dođete u Judino Drvo, poslušate odličnog The Reflexa i saznate sve detalje o nadolazećem Voi'Sa festivalu – čiji je glavni organizator naš DJ resident Kid Va koji će i preuzeti gramofonske ploče nakon Nicolasa!

 

Voi'Sa festival ovo ljeto slavi šesti rođendan na provjerenoj idiličnoj lokaciji Plaže Akapulko u Supetru na otoku Braču! Tri Legende UK klubske scene uz ostatak Voi'Sa line up-a su jamac odlične zabave i rasplesanog Voi'Sa festivala 2015, čiji će detalji biti ubrzo objavljeni na službenim stranicama i facebook profilu festivala.

P.s. Sretni plesači će osvojiti i ulaznice za najbolje organiziran tulum u Dalmaciji: Voi'Sa 2015!  ;-)

Ulaznice za Voi'Sa warm up se mogu kupiti na ulazu u klub po cijeni od 50 kn.Večer prije, u petak, u Judinom drvu je večer Zvuka ulice i DJ rezidenta Dave Barrowsa. Ulaznice za Zvuk ulice mogu se kupiti na ulazu u klub po cijeni od 20 kn.

Do Judinog drva vozi vas besplatan KREMA FREE TAXI kojeg aktivirate pozivom  na broj 091 2 300 300. 

 

Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom Voi'Sa. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom u subotu.