Za posljednji vikend listopada u Judinom drvu jedan glazbeni eksperiment i koncert mjeseca!

U JUDINOM DRVU – prvi put LANCUN !!

Po uzoru na jedan francuski klub, Judino drvo će ovaj petak svoju pozornicu zaviti u bijelo! Tri metra bijelog materinog lancuna imat će ulogu paravana. Cilj je da vi, cijenjena publiko, načulite uši, a opustite oči - baš kao što je to bilo u glazbi jednom davno - kad je u svemu bio važniji sadržaj, a ne forma.
Dakle ukratko – svaki mjesec jednom, svaki put drugi DJ, svaki put skriven iza bilog lancuna koji će u konačnici projicirati igru silueta, ostvarenu igrom lighta u pozadini pozornice. Igra na igru i dobivamo unikatni plesnjak – teško definiram jednim žanrom – može tu biti i funka i rock and rolla i studia 54 i world music hitova. Samo plesno i glasno!

Pošto će ovo biti prvi lancun u našem gradu, častimo sa upadima – pozivnice možete pronaći u Ghetta, Galeriji Food-u, Paradoxu. Bez pozivnice – 30 kn.

U sklopu velike koncertne turneje, povodom obilježavanja 20 godina benda, Youngblood Brass Band stiže i u naš grad i to u subotu!!!

Američki brass band poznat je po spajanju tradicije i zvuka puhačkih sastava s ulica New Orleansa, s utjecajima ostalih, uglavnom afroameričkih, glazbenih stilova poput hip-hopa ili jazza. YBBB su oduvijek isticali veliku važnost koju je u njihovim životima odigrao punk rock, pa su se već svojim prvim izdanjima, a pogotovo živim nastupima, počeli izdvajati kao originalan visoko energetski brass band.

U Split dolaze u punoj deseteročlanoj postavi i obećavaju koncert za pamćenje!!!
Vrata se otvaraju u 20:30,  a važno je naglasiti da će koncert početi točno u 22 sata, pa nemojte biti lijeni doći na vrijeme! Bit će vam žao!


Uvodni mingli i užegli after priprema Kid VA!!