Zabranjeno pušenje ovog ljeta na KulaKula festivalu

Dobro ste pročitali - samo možda krivo protumačili! Ovog ljeta na KulaKula festivalu koji će se održati od 2.-4.kolovoza, lineupu od sedam izvođača pridružit će se i legendarni bosansko-hercegovački rock sastav Zabranjeno pušenje!

Nakon što su najavljeni Urban&4, Buč Kesidi, mladi izvođači Dani i Nika Turković, hip hop legenda Edo Maajka i trap diva Senidah - došlo je vrijeme i za posljednje ime koje ove godine slavi veliku obljetnicu.

Naime, Zabranjeno pušenje u Trogir dolaze u trenutku kada obilježavaju 40 godina od kultnog albuma “Das ist Walter” na kojem se nalazi i antologijska “Zenica Blues” a nastup u impresivnoj Kuli Kamerlengo podijelit će s hip hop velikanom Edo Maajkom 4.kolovoza.

“Možeš imat’ moje tijelo”, “Yugo 45”, “Balada o Pišonji i Žugi” i mnogi drugi hitovi dobro su poznat materijal koji garantira odličan provod u kolovozu.

Ovaj boutique festival svake godine diže letvicu kako u produkciji tako i izborom izvođača pa ne sumnjamo kako će ulaznice i za ovaj rock/hip hop spektakl planuti.

U prodaji su jednodnevne ulaznice, a s obzirom na neradni ponedjeljak nakon festivala predlažemo vam trodnevnu festivalsku ulaznicu koja će omogućiti zaista bogat glazbeni vikend u gradu sretnog trenutka!

Ulaznice potražite u sustavu entrio.hr a više informacija o samom festivalu i detaljima na KulaKula društvenim mrežama!