Zalazak sunca uz Petra Grašu - pozivamo vas na KulaKula Sunset Session!

Tek što su se slegli dojmovi netom održanog četvrtog izdanja KulaKula festivala, organizatori u suradnji s trogirskim Brown Beach House hotelom najavljuju ekskluzivnu glazbenu poslasticu za kralj ljeta - KulaKula Sunset Session - akustični koncert Petra Graše u zalazak sunca.

Poznati festivalski brand KulaKula stalno nas iznenađuje novim lokacijama i posebnim glazbenim sadržajem, a ovog puta očekuje nas zaista nešto spektakularno.

Novo izdanje festivala za iduću 2022. godinu sadržavat će i koncerte akustičnog tipa na nekim novim neotkrivenim lokacijama a mali teaser za peto izdanje festivala održati će se 03.rujna od 18:00 h.

Na bazenu hotela Brown Beach House do sada su ispisane neke od najljepših koncertnih uspomena ovog festivala u maniri pool partya, a ovog puta uz Petra Grašu vrijeme je za bezvremenske pjesme koje svi dobro poznajemo i ljubav uz zalazak sunca.

"Moje zlato", "Ako te pitaju", "Srce za vodiča", "Voli me" i mnogobrojni drugi hitovi zaogrnuti u posebne akustične aranžmane, u programu KulaKula Sunset Session stvoriti će uspomene za pamćenje.

Ulaz će biti moguć isključivo uz EU Covid potvrdu ili negativan antigenski test za koji će se testiranje sprovoditi na ulazu u hotel u organizaciji poliklinike Makeover.

S obzirom na ograničen prostor bazena radi se o zaista ekskluzivnom sadržaju za limitiran broj posjetitelja koji će ulaznice moći nabaviti putem sustava entrio.hr