Završen 3. Fantastikon

Posljednji dan 3. FantaSTikona je protekao s kraćim programom, ali uzbudljivim sadržajem!

Nakon što su posjetitelji čuli predavanja o fauni u Dolini Vjetrova, FESB Racing Teamu, razvoju digitalne ilustracije, izgradnji atmosfere i literarnih likova, zaigrali posljednji kviz na ovogodišnjem FantaSTikonu – filmski audiokviz, te je proglašen i pobjednik drabblea koji je đentlmenski prepustio dio nagrade kolegici čiju je priču smatrao izvrsnom.

Odigrao se još jedan LARP, ali i posljednji turnir u društvenim igrama, prije velikog cosplay natjecanja u 15 sati. Između 15-ak prijavljenih cosplayera, odabrano je 3 najboljih: 1. mjesto – Mraz, Sjeverozapadni vjetar Zdenka Bašića (Nikolina Kukoč),

2. mjesto – Mad Hatter, Alisa u Zemlji Čudesa (Magdalena Miličević),

3. mjesto – Dolores Abernathy, Westworld (Lucija Tancer Mihoković),

uz posebnu nagradu Ljubici Dolašević za cjelokupan dojam.

Nakon proglašenja pobjednika, održana je aukcija izloženih radova mladih autora i počasnih gostiju, Aleksandra Žiljka i Kristine Bilote Toxicpande, koji su se mogli razgledati tijekom cijele konvencije.

Organizatori su zadovoljni posjećenošću konvencije, zahvaljuju se posjetiteljima i svima koji su ih podržali u ovom projektu, te su najavili kako će se sljedeća konvencija održati na proljeće 2018.

Fantastikon i dalje pratite na Pratite ih i dalje na web stranici http://fantastikon.com/ i društvenim mrežama Facebook (https://www.facebook.com/fantastikon/), Instagramu (https://www.instagram.com/fantastikon/) i Twitteru (https://www.instagram.com/fantastikon/), te stranici Udruge F&ST (https://www.facebook.com/UdrugaFST/).