Zbog najavljene kiše koncert TBF-a odgođen na nedjelju

Odbrojavaju se sada već sati do početka velikog koncerta TBF-a na bedemu Cornaro, gdje će bend promovirati novi studijski album "Danas sutra", prvotno najavljen za subotu 5.9. Nažalost, zbog najavljenih vremenskih neprilika koncert će se odgoditi za nedjelju 6.9. s malo ranijim početkom, u 21:30.

Ulaznice po cijeni od 50 kn (do nedjelje, kada cijena ulaznice iznosi 70 kn) još uvijek možete naći u Iskon Internet centru (Domovinskog rata 53), u restoranu Corto Maltese, restoranu DeBelly (morpurgova poljana), u Split circus rakijarnicama, te na svim prodajnim mjestima sustava Adriaticekt.com, online na Croatia-tickets.com i na facebook stranicama TBF – Official FanClub.

- Kako je u pitanju službena promocija novog albuma, ljudi mogu očekivati da ćemo svirati sve njegove pisme. I to je ustvari prvi put da ćemo ih svirati sve, jer smo na ljetnim koncertima izvodili samo pet novih stvari. Mislim da će biti ludilo – Saša Antić.

- S nestrpljenjem iščekujemo pred splitskom publikom predstaviti pjesme s novog albuma na kojem se otkrivamo u jednom malo drugačijem svjetlu. Svirat ćemo dugo, sigurno dvi ure, a uz ove nove pisme ekipi ćemo 'uvalit' play listu sa starim pismama, onima koje odgovaraju atmosferi novog albuma – Mladen Badovinac.