Zemlja gruva u Judinom drvu

Ovaj petak u Judino drvo dolazi beogradska Zemlja gruva!

Zemlju gruva osnovali su krajem 2007. godine MC Milovan, Zoe Kida, Konstrakta i Šobaja te ga razvili u pop bend specifičnog imidža i scenskog performansa s karakteristična tri vokala različitog izričaja. Zajedno s kompozitorom Petrom Milanovićem bend bilježi zapažene nastupe na Beoviziji 2008. i 2009. godine, a u svibnju 2010. izdaju svoj prvi album WTF is Gruvlend! za besplatno preuzimanje. Početkom 2013. Zemlja gruva objavljuje prvi singl s projekta Dino u Zemlji gruva, kao i autorsku pjesmu Sudopera. 

Bend nastupa s minimalno 10 članova. Od objavljivanja prvog albuma bend izvodi u prosjeku 50 koncerata godišnje i radi na obradama pjesama onih autora čiji je zvuk utiecao na Zemlju gruva i pojedine njene članove. Tu se, prije svega, izdvajaju obrada pjesme Water no get enemy, najvećeg promotora i najvećeg imena afro beat-a  Fela Kutija, zatim Meni treba , kao nastavak projekta Liberation Serbia (projekt u kojem sudjuluju domaći reggae izvođači), i tri obrade Dina Dvornika, kao najutjecajnijeg funk autora u regiji.

Nakon koncerta zabava se nastavlja uz Judinog rezident DJ-a Kid Va.

Pretprodaja ulaznica kreće od utorka 24.3. u 12:00 u Goli ± Bosi hostelu po cijeni od 50kn. Na dan koncerta ulaznice se mogu kupiti na ulazu u klub po cijeni od 60kn. Do Judinog drva vozi vas besplatan KREMA FREE TAXI kojeg aktivirate pozivom  na broj 

Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom Zemlja gruva. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom u petak.