Zvijezde, koncerti, humanitarne akcije i najbolja zabava na 5. rođendanu City Centera one

Od 16. do 18. listopada City Center one Split slavi 5. godišnjicu svojega poslovanja uz koncerte glazbenih zvijezda, humanitarnu akciju 'Daj 5 za vedriji svijet', shopping uz odlične popuste, bogati program za najmlađe, lansiranje mobilne aplikacije, nagrade za posjetitelje i brojne druge aktivnosti.

U humanitarnoj akciji, 'Daj 5 za vedriji svijet' koju City Center one organizira zajedno s Udrugom Hrvatska Pomaže,  sudjelovat će brojne osobe iz javnog života – prijatelji Centara, koji će dati svoj doprinos prikupljanju novca za štićenike Udruge za pomoć djeci sa senzornim poremećajima “Senzori”. Za 5 kuna posjetitelji će nazdraviti čašom pjenušca i zasladiti se komadom City torte, a sav prikupljeni novac bit će doniran za spomenuti cilj. Voditelji dobrotvornog programa su Petra Nižetić, Marko Pecotić i Joško Bonači a njima će se pridružiti brojne osobe iz javnoga života kao što su Blanka Vlašić, Zorica Kondža, Andrea Šušnjara, Giuliano, Petar Grašo, Fani Čapalija, Viktorija Rađa, Nataša Bebić, Tomislav Čubelić, klapa Cambi, Ivana Runjić i brojni drugi.

Rođendan će se proslaviti i uz veliki koncert: Jelena Rozga će glasom i prepoznatljivim ritmovima zagrijati sve posjetitelje, a pridružit će joj se i specijalni gost – Petar Grašo na koncertu u subotu, 17.10. u 20 sati.

Kao prvi shopping centar u Hrvatskoj, City Center one će u rođendanskom vikendu lansirati mobilnu aplikaciju, a djecu čeka raznovrsni program uz cooking show, simulator leta, nagradne igre, slatka iznenađenja, face-painting, predstave i druge zabavne aktivnosti.