Gastro Sudamja na Morpurgovoj poljani!

Dva splitska restorana – DEBELLY i Oyster & Sushi bar Bota - i poznata splitska slastičarna Creme de la Creme organiziraju gastronomsku feštu za blagdan Sv. Duje u četvrtak, 7. svibnja na Morpurgovoj poljani.

Oyster & Sushi bar Bota sa svojim delicijama, kao što su vrhunska sirova i pečena tuna uz raznorazne sushi plate, za vas priprema rapsodiju morskih okusa specijalno za splitsku Sudamju. Restoran DEBELLY, smješten u centru poljane, uz “pedoče na buzaru” i nezaobilaznu “fetu pršuta i sira”, sa svojim timom kuhara prezentira menu, s kojim na “suvremen” način žele predstaviti svoju ponudu za nadolazeću ljetnu turističku sezonu. Naravno, cijela priča je popraćena predstavljanjem raznih brendova hrvatskih vinara koji zastupaju spomenute restorane. Šlag na kraju su naravno slastice poznate slastičarne Creme de la Creme koje zatvaraju krug ovog “Morpurgovog” menua.

Program kreće u 12:00 uz vrhunske vokalne izvedbe članova klape Cambi iz Splita, a za drugi dio programa koji kreće od 15:30 zadužen je rezident splitskog kluba Judino Drvo , DJ Kid VA uz pratećeg saksofonistu Ivana Škvorca