Ručak/večera u tri slijeda za 100 kuna - do kraja ovog tjedna!

Jesenski "Tjedan dobre hrane" diljem Hrvatske nudi posebne menije najboljih restorana u najmanje tri slijeda za 100 kuna, no u Splitu su se pozivu na sudjelovanje odazvala tek dva koja sudjeluju s ručkom i večerom. U pitanju su "Kadena" i "Zrno soli", objekti 'višeg cjenovnog razreda', stoga iskoristite ovaj tjedan za uživanje u dobroj hrani po nižoj cijeni.

"Kadena" u četvrtak na meniju ima hladni rozbif na matovilcu, rižot sa piletinom i selekcijom povrća, te kremu od bijele čokolade s crvenim paprom i preljev šumsko voće, dok u petak nude riblju juhu s julien povrćem, julien lignje na toploj salati od špinata i crvenog fažola te semifredo.

U "Zrnu soli" za 100 kuna možete jesti već od srijede i to zapečene rajčice punjene sirom i povrćem, prepelice punjene pečenim jabukama i tortu "crno-bijeli svijet". U četvrtak se nudi težački pjat (panceta, kulen, sir, pršut...), mesne delicije uz prilog po želji gosta i kolač od rogača, dok se u petak u tri slijeda nižu hladna morska selekcija, file ribe na umaku od domaćih škampi s eko blitvom i za desert torta od sira i limete.

Nije u sklopu ove akcije, no za 100 kuna i to četiri slijeda, u sklopu svojih "Hedo srijeda" nudi i konoba "Zora bila" na Žnjanu. Provjereno odlična hrana uvijek je tajna do posljednjeg trenutka, no Sandra i Dane još nisu iznevjerili velik broj onih koji uživaju u dobroj spizi.