Tea Mamut traži ekipu za svoju splitsku slastičarnicu

Splićanka Tea Mamut diplomirana je slastičarka i kulinarski šef za slastice i pekarske proizvode s iskustvom rada u restoranima s Michelin zvijezdama, a uskoro otvara svoj objekt u rodnom gradu!

- Dragi moji sladokusci, s obzirom da u zadnje vrijeme imam jako puno upita gdje se moje slastice mogu probati, napokon imam odgovor. Uskoro kreće moj novi projekt u Splitu u obliku slastičarne i pozivam sve ambiciozne, radišne i nasmijane ljude koji bi željeli bit dio mog tima - objavila je Tea na svojoj Facebook stranici, gdje u inbox možete pitati i za detalje.

Mamut nakon završene srednje škole odlazi u SAD na školovanje na prestižnom Culinary Institute of America. S diplomom i iskustvom koje je stekla u SAD-u, radi u nekoliko restorana visoke kuhinje u New Yorku, Njemačkoj i Aziji, radi za Olimpijske igre u Londonu 2012., te u Hrvatskoj osmišljava liniju slastica Good Sweets. Posljednje dvije godine ljeta provodi u kuhinji restorana DiVino na Hvaru, s čije terase puca pogleda na Paklene otoke. Njene recepte možete pratiti i u sklopu emisije "Subotom ujutro".


Što reći, jedva čekamo!! :)Foto: Željana Matošić