Crnogorac u Loru stiže na krevetu dvaput

Urnebesna komedija "Crnogorac u krevetu" je klasična komedija mentaliteta, jedna crnogorska priča koja je svima nama bliska, te na duhovit način govori o svim životnim fazama, od rođenja do nekih poznih godina i sve to prikazuje kroz klasične stereotipe Crnogorca u svim životnim situacijama što u izvođenju maestralnih glumaca dovodi do gromoglasnog smijeha u publici.

Predstavu je tijekom 10 godina vidjelo preko 100 tisuća gledatelja, a jedina je predstava u Crnoj Gori čija je gledanost veća sada nego kad je nastala. Peđa Šuškavčević, autor i glavni glumac ove komedije mentaliteta, najpopularniji je crnogorski komičar koji je u komediji 25 godina i za to vrijeme je igrao u najgledanijim crnogorskim komedijama, no "Crnogorac u krevetu" je sve ostale premašila u gledanosti. Uz Peđu u predstavi glumi i Lala Novaković iz Narodnog pozorišta iz Podgorice.

Predstava "Crnogorac u krevetu" po prvi puta stiže u Hrvatsku i to u splitsku dvoranu HRM-a u Lori u subotu 06. travnja. Pošto je ona s početkom u 20 sati rasprodana, dodana je još jedna istoga dana u terminu 21.30. Ulaznice po cijeni od 60 kuna, možete kupiti u Music Shopu u Koteksu, te na blagajni u Lori od utorka od 14 do 20 sati (upiti i rezervacije na 095-808-5819).

Po dvije ulaznice osvojili su: Nina Marasović (20h) i Vinko Udiljak (21.30h)