Osvojite ulaznice za hit predstavu „Kurva“, prema tekstovima kolumni Vedrane Rudan

Kazališna uspješnica, monodrama "Kurva“ prema tekstovima kolumni Vedrane Rudan, u adaptaciji i režiji Zijaha A. Sokolovića te izvedbi dramske prvakinje riječkog HNK Ivana pl. Zajca Olivere Baljak, 14. studenog gostuje u Domu OSRH Lora s početkom u 20 sati.

Ova hit predstava  donosi lik žene koja se osvrće na svoj dotadašnji život, iskreno i bez straha te svjesna prolaznosti vremena. Iskreno i šokantno,  tužno i smiješno, realno i bizarno, sve će vam dočarati izvrsna Olivera Baljak.

„Glavna junakinja nosi svoje emocije, ali i sve likove koji su se u nju upisivali tijekom života, a mnogima od njih daje stas i glas: ocu, prvoj stanodavki i njenom mužu, onkologu koji je liječio njenu sestru, kćeri, ženama žrtvama nasilja, prezentatoru novog posuđa. Ukratko rečeno, Olivera Baljak pokazala je svu raskoš talenta i scensku zrelost.“ Rečenice su to iz kritike praizvedbe monodrame „Kurva“

Ulaznice po cijeni od 60 kuna mogu se nabaviti u Music shopu Koteks (9 -14 / 17 - 20 sati) i na blagajni  dvorane Lora (14 - 20 sati).

Informacije i rezervacije na broj 098 337 902

Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom u petak.