Promocija Stipe Miočića dolazi na Gripe

Kako smo već pisali, 6. prosinca na Gripama ljubitelje borilačkih vještina čeka prava poslastica - 12 borbi, 10 po MMA pravilima i 2 kick boks borbe u kavezu s malim rukavicama.

Američka promocija čiji je suvlasnik UFC-ov teškaš Stipe Miočić po prvi put donosi jednu potpuno novu razinu MMA borbi po UFC pravilima u Europu kao garanciju vrhunskih mečeva.

Firefighter je planirao biti u Splitu i pomoći lansiranju europske serije, ali nakon ozljede i otkazivanja borbe s Benom Rothwellom, novi zakazani meč došao je u nezgodno vrijeme.

Miočić se 2. siječnja u meču karijere sastaje s bivšim UFC-ovim prvakom u teškoj kategoriji Andrejom Arlovskim. Stipe je pozvao fanove da dođu na Gripe i obećao da će doći proslaviti pobjedu.

Na Gripama će nastupiti i domaći borac Teo Radnić, te jedan od najpoznatijih i najboljih hrvatskih MMA boraca Stipe Bekavac.

U okršaju boraca splitskog Pit Bulla i zagrebačkog American Top Teama Radnić će se boriti s Tomislavom Burecom. Splićanin u meč ulazi s nizom od tri uzastopne pobjede, dok je Burec u posljednjem nastupu submissionom svladao Pleurata Smajlija.

Omiškog MMA borca Stipu Bekavca u ringu čeka Donald Njatah Nya iz Kameruna.

Matjaž Vičar koji se bori na NAAFS-u u Splitu ostvario je pobjedu proteklog vikenda na priredbi 'Russia Comes To Trieste' (Rusija dolazi u Trst). 

Mladi Slovenac slavio je submissionom protiv Talijana Lucce Puggionija. Adis Dadović je na istoj priredbi tehničkim nokautom u prvoj rundi pobijedio Rudolfa Pavlina koji je ljetos izgubio od Igora Pokrajca, ali se pritom ozlijedio i nažalost otpao  za meč s Ivanom Erslanom u Splitu.

Član Cro Cop Teama Aleksandar Rakas (6-5) borit će se protiv Austrijanca Valida Abdurachmanova. Austrijski velteraš u karijeri je ostvario 6 pobjeda (svih 6 submissionom) uz 9 poraza. Rakas je u nizu od dvije uzastopne pobjede.

U perolakoj kategoriji član Zagrepčanin  Matija Blažićević bori se protiv Austrijanca Magomeda Batirova. Riječ je o borcu koju dolazi iz samba, a neporažen je u MMA karijeri sa skorom 2-0.

Martin Batur posljednje je dodano ime koje će se pojaviti na NAAFS-u u Splitu.

Hrvatski poluteškaš na Gripama će se boriti protiv Floriana Harringera (3-4).  Austrijski 'Samuraj' nastupa osim u MMA-u bori se i u kick boksu.

Batur je u lipnju ove godine prekinuo niz od tri pobjede koji uključuje i uspjeh protiv Ivice Tadijanova. U Beču je poražen nokautom od Aleksandra Rakića i sigurno će se motiviran vratiti na borilište.

Poznati albansko-austrijski teškaš Dritan Bajramaj bori se s Poljakom Davidom Baziakom.

Na priredbi će se održati i dvije kick boks borbe u kavezu s malim rukavicama. Kao posebni gost najavljen je Mirko Filipović.

Ulaznice za ovaj borilački spektakl možete kupiti na www.ticketshop.hr  ili u  Tisak Media centrima, Atlas d.d., Dallas Music Shop, Dancing Bear, Croatia Records, Turisticka Agencija Smokvina Travel, Cafe Bar La Bodega.

NAAFS Fight Nite 1, Split 6.12.:

Poluteška kategorija:
Stipe Bekavac  vs.  Donald Njatah Nya (Kamerun)
Ivan Erslan vs. Adnan Aščić (BIH)
Florian Harringer (Njemačka) vs.  Martin Batur
Kristijan Svrtan  vs. Timo Feucht (Njemačka)


Velter:
Valid Abdurachmanov (Austrija) vs. Aleksandar Rakas 
Ismael Naurdiev (Austrija) vs. Asmir Sadiković


Laka kategorija:
Ahmed Vila vs. Ivan Vladimir 
Mohamed Trabelsi (Njemačka)  vs.  Matjaž Vičar (Slovenija)


Perolaka kategorija:
Matija Blažičević  vs. Magomed Batirov (Rusija)

Srednja kategorija:
Ermin Hodžić (BIH)  vs. Senad Bašić (BIH)
Teo Radnić  vs.  Tomislav Burec 


Teška kategorija:
Dritan Bajramaj (Albanija/Austrija) vs. David Baziak (Poland)
Ivo Ćuk vs. Martin Krottke (Njemačka)

Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko besplatnih ulaznica , a sve što morate napraviti je poslati svoje podatke na karte@split.com.hr s naznakom NAAFS Fight Nite 1 Split. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom 5.12.2015.

Za više informacija o samom događaju posjetite službenu stranicu www.naafs-europe.com.