Split čeka svog pobjednika u Winningu

Grad pod Marjanom s morskih plaža seli se u sportske dvorane, točnije u dvoranu OŠ Mejaši koja će u nedjelju 10. studenog biti usputna stanica na putu do austrijskog Spielberga i vožnje Formule. Peteročlane momčadi okupit će se na malonogometnom turniru čija je ovo posljednja hrvatska postaja, a splitski pobjednici suočit će se u velikom finalu s već poznatim pobjednicima iz Osijeka, Opatije i Zagreba.

Nakon tri kvalifikacijska kruga Red Bull Winning 5, turnira koji je svojim neobičnim pravilima začinio najpoznatiji sport u svom mini izdanju, posljednja kvalifikacijska postaja svoje je golove uparkirala u Split. Najuspješnija momčad pridružit će se ekipama Pet veličanstvenih iz Osijeka, Opatija United iz Opatije i Don Quijote iz Zagreba u velikoj završnici koja će donijeti prvog hrvatskog Red Bull Winning 5 pobjednika.

Finale je na rasporedu 1. prosinca na lokaciji koju će natjecatelji, navijači i svi ostali sami izabrati putem interneta, a potraga za posljednjim finalistima počinje u nedjelju u 12 sati. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan.