Torcida kup stigao do polufinala

Četvrtzavršnica je obično najbolji dan na svakom turniru jer se u četiri utakmice pokaže najbolje što je turnir ponudio, tako je bilo i sinoć, as do asa, svi sa istom željom kako proći daje u današnji polufinale. Vidjeli smo sjajnih poteza, broj gledatelja se popeo i do 3500 i dobili smo 4 ekipe koje će se danas obračunati za veliko finale u petak.

U prvoj utakmici favorizirani Dalmatino na Radunicu. Dovoljno je pogledati sastave za vidjeti tko je favorit, ali kao i uvijek na Torcidi, imena ne igraju nego srce u junaka, a srce i navijači su uvjerljivo bili na strani Radunice.

U drugoj utakmici vidjeli smo fantastičnu malonogometnu predstavu u drugom poluvremenu Eko sela Grabovice koju je publika nagradila dugim, zasluženim aplauzom. MNK Ustanik Đani rent a car je ovog ljeta već osvojio 2 turnira i bio je favorit prije utakmice s obzirom na mladost u sastavu i činjenicu da su igrali uglavnom prvoligaški igrači. Samo kao i u prethodnoj utakmici, uz znanje i srce je odlučilo i ovu.

Nakon dvije prve utakmice polako se broj gledatelja dizao na 3500 koliko se skupilo na tribinama za pogledati uvijek atraktivnu Torcidu Mertojak. Suparnik je ovaj put bila ekipa Matenda i Soćo koja je napravila veliko iznenađenje prošlo kolo eliminiravši favoriziranu Mokošicu.

Nakon prošlogodišnjeg viceprvaka Torcide Mertojak, red je bio na nastup prošlogodišnjeg osvajača, Torcide Ražine. Protivnik je bila odlična ekipa Ajmo opet Prugovo koja je ipak pokleknula pod teretom velike utakmice.


Konoba pizzeria Dalmatino-Radunica 2:3 (0:2)
MNK Ustanik Đani rent a car – Eko selo Grabovica 2-5 (2-1)
Torcida Mertojak – Matenda i Soćo 4-0 (2-0)
Ajmo opet Prugovo – Torcida Ražine 1-4 (0-2)


Polufinala ponedjeljak:

20:00 MNK Vagabundo-Mikrofon (veterani)
21:00 Sv.Jakov Dicmo-CB Sea wolf Split (veterani)

22:00 Torcida Mertojak-Eko selo Grabovica
23:00 Torcida Ražine-Radunica