U prodaji pretplate za natjecateljsku sezonu 2023/24

Započela je prodaja pretplata za natjecateljsku sezonu 2023./24., a svoje mjesto na Poljudu od utorka, 11. srpnja, možete osigurati kupnjom u Odjelu za članstvo na Poljudu ili online kupnjom na https://hajduk.mojekarte.hr/hr/all.html

Kupnjom sezonske pretplate osiguravate mjesto za sve utakmice SuperSport Hrvatske nogometne lige, 3. pretkolo UEFA Konferencijske lige te za utakmice Hrvatskog kupa (osim finala) koje se u organizaciji HNK Hajduk Split održavaju na Poljudu, u natjecateljskoj sezoni 2023./2024.

Sve pretplatnike iz protekle sezone staro pretplatničko mjesto će "čekati", odnosno bit će rezervirano za njih do 24. srpnja. U slučaju da pretplatnik ne obnovi sezonsku ulaznicu do tada, mjesta će biti puštena u slobodnu prodaju.

Pretplatnici iz protekle sezone mogu obnoviti pretplatu online, osim VIP Silver pretplatnika koji će zbog modifikacije tog sektora morati fizički obnoviti svoju pretplatu na Welcome desku na Poljudu.

Još jednom ističemo kako naši članovi koji su se učlanili ili produžili članstvo u 2023. godini imaju pravo na popust prilikom kupnje sezonske pretplate. Ako još uvijek nisi, učlani se i iskoristi 12% članskog popusta na https://hajduk.hr/klub/clanstvo .

 

Više informacija potražite na hajduk.hr