DUMP organizira besplatan program IT usavršavanja

Da u Splitu ne vlada zimski san pokazuju zanimljive aktivnosti koje nam priprema DUMP Udruga mladih programera. Svi oni koji vole čuti i naučiti nešto novo mogu se zaputiti prema FESB-u na besplatna predavanja. Vrijedni dumpovci pripremili su dva valjana razloga za to.

Prvi je predstavljanje novog programa pripravništva – DUMP Internship za studente i srednjoškolce koji žele sebi osigurati posao nakon školovanja. Internship program nudi niz aktivnosti kroz koje će se svi polaznici upoznati sa zanimljivim područjima od programiranja i dizajna, preko fotografiranja, obrade videa i audio materijala, pa sve do marketinga i prezentacijskih vještina. Kroz sve to razvijaju se i vještine poput organizacije, timskog rada i komunikacije koje su bitne za svakog poslodavca koji namjerava opstati u današnjim tržišnim uvjetima.

Najvrjedniji polaznici, oni koji završe cijeli program, imaju priliku postati članovi udruge DUMP i nastaviti raditi na atraktivnim projektima. Cilj Internship programa je okupiti raznovrsne pojedince u tim koji će nastaviti raditi na projektima poput razvoja informatičkih usluga za studente FESB-a i Sveučilišta u Splitu, održavanja različitih predavanja za široku publiku, pa sve do organizacije raznih manifestacija u već poznatom DUMP stilu.

Druga aktivnost koju DUMP planira je ciklus predavanja – Mala škola hardvera namijenjena svima onima koje zanimaju osnove sastavljanja računala kako bi sami naučili odabrati najbolje dijelove računala unutar zadanog budžeta. Kroz tri predavanja polaznici će se naučiti kako se snaći u moru dostupnih komponenti koje se nude, kako odabrati najbolje kombinacije, te kako izvući maksimum iz odabranog koristeći nekoliko jednostavnih trikova.

DUMP Udrugu mladih programera čine entuzijasti i profesionalci koji redovito osvajaju nagrade na lokalnim i međunarodnim natjecanjima, dobivaju priznanja od svojih suradnika i rade na izazovnim i atraktivnim projektima. Velik broj dumpovaca je svojim radom osigurao atraktivne poslovne karijere u poznatim IT tvrtkama s lokacijama od Splita do Londona i Bostona.

Zanimljiva kvaliteta koju dijele svi dumpovci nesebično je prenošenje svojih znanja i iskustava kroz brojne aktivnosti udruge.
DUMP Internship počinje otvorenom prezentacijom programa za sve zainteresirane koja će se održati u subotu 6.12.2014. na FESB-u u Splitu, u amfiteatru A101 s početkom u 17 sati.

Prvo predavanje ciklusa Mala škola hardvera je na rasporedu dan poslije, u nedjelju 7.12.2014. na FESB-u u Splitu, također u amfiteatru A101 s početkom u 17 sati.

Više informacija o svim aktivnostima udruge možete pronaći na stranici www.dump.hr.