Galerija umjetnina domaćin Shift konferencije

Kako bi sudionici skorašnje Shift konferencije što bolje osjetili ambijent života u blizini Dioklecijanove palače, odlučeno je da mjesto održavanja bude što je moguće bliže UNESCO-voj ljepotici. Predavanja će se tako održavati u Galeriji umjetnina koja se nalazi tek 50-ak metara od drevnih zidina, zgradi koja je i sama dio hrvatske povijesti jer sagrađena je 1794. kao bolnica, a 1931. godine prenamijenjena u Galeriju.
- Shift posjetitelje vraća u povijest kako bi prikazao budućnost inoviranja - kazuju organizatori koji su otkrili i treću skupinu govornika.

Dolazak u Split potvrdio je Eleftherios Diakomichalis menadžer u najpoznatijoj audio platformi SoundCloud-u, Pietro Bezza osnivač i partner u Connect Ventures-u mladom investicijskom fondu iz Londona, fokusiranom na poslove vezane uz Internet, te Feross Aboukhadijeh programer, dizajner, nastavnik, inovator, koji se bavi i istraživanjem računalne sigurnosti. Stiže i Fadi Bishara osnivač Blackbox-a, startup akceleratora iz Silikonske doline, koji ima viziju pružiti potporu i pomoć u poslovanju poduzetnicima, bez obzira na to gdje se oni nalaze, te Werner Zahnt koji je partner u SpeedInvest-u, fondu koji raspolaže s 10 milijuna dolara namijenjenih startupima u ranim fazama.

Shift konferencija održat će se 23. i 24. svibnja u Splitu, a detalje možete pronaći na http://shiftsplit.com