"Leva-Leva pazar na malo" ove subote u dvorištu Academia Cluba Ghetto

Sve koji vole dobar dizajn i vintage ulove ovu subotu razveselit će Leva - Leva pazar na malo, prvi buvljak organiziran od strane lokalnih obrtnika, umjetnika i vintage ljubitelja s ciljem promocije održivog i ekološkog načina življenja. Buvljak će se održati u dvorištu Academia Cluba Ghetto (Dosud 10, Split) i bit će otvoren za posjetitelje od 12:00 do 19:00 sati.

Leva-leva naglasak stavlja na male produkcije, održive principe proizvodnje i poslovanja te kvalitetu povrh kvantitete. Na prvom izdanju buvljaka svoje proizvode predstavit će Pijat, Dunja Ignis, KESA, 757, Dunja, Dramatinka te Bumbak. Tako će posjetitelje razveseliti drveno i keramičko posuđe, vezene ilustracije, torbe, prirodna kozmetika, raznovrsni nakit te vintage odjeća i obuća.

"Nadamo se da će ovo biti samo prvi u nizu sličnih događanja kojima ćemo pokušati približiti naš rad građanima, ali i održati trend prodaje ručno rađenih, kvalitetnih proizvoda i izvan turističke sezone. Pozivamo svih da nam se pridruže na leva-leva pazaru na malo te na taj način podrže razvoj i promociju scene nezavisnih obrtnika i umjetnika Splita i okolice. Uz glazbu s vinila te ugodnu atmosferu provedite subotnje poslijepodne s nama i pronađite neku sitnicu za sebe ili za svoj dom." - kažu organizatori.