Natječaj za plaćenu stručnu praksu

'' Praksa u uredu s pogledom na Azurnu obalu, rad u suvremenom laboratoriju u Švicarskoj, iskustvo u japanskoj autoindustriji, upoznavanje novog stranog jezika, unaprjeđivanje komunikacijskih vještina, ili možda suradnja s Kinezima i stjecanje novih poznanstava… Zvuči zanimljivo? Student si i želiš dobiti radno iskustvo? ''

Prijavi se na IAESTE natječaj za dodjelu stručne prakse u inozemstvu za akademsku godinu 2014./2015. i ostvari svoje snove!    

 IAESTE (International Association for the Exchange of Students for Technical Experience) je neprofitabilna studentska udruga koja se prvenstveno bavi razmjenom studenata na globalnoj razini u svrhu realizacije plaćenih stručnih praksi u inozemstvu na bazi tehničkih i prirodnih znanosti.

Natječaj je otvoren do 20. studenog 2014.g. Prijava se može obaviti putem weba na stranici www.iaeste.hr/natjecaj ili osobno dođite na FESB u sobu A112 svake srijede u 20:00h.

Stoga se požurite i pridružite studentima koji će si priuštiti avanturu života i nezaboravno iskustvo!

Još uvijek ste u dilemi? Posjetite onda i IAESTE Facebook stranicu (www.facebook.com/iaeste.split) i bez ustručavanja pitajte sve što vas zanima nekog od brojnih studenta koji su već bili na IAESTE praksi!