Naučite besplatno Photoshopirati !

Nakon održanog tradicionalnog ciklusa Škole osnova programiranja, DUMP Udruga mladih programera iz Splita organizira poslasticu na zahtjev publike. Veliki broj zainteresiranih za znanje iz područja obrade fotografije imat će priliku besplatno naučiti osnove Photoshopa na novom ciklusu koji DUMP održava po prvi put od 2013. godine.

Photoshop je u profesionalnom i privatnom svijetu poznat kao najmoćniji alat za manipulaciju fotografijama. Iako na prvu ruku izgleda složeno, entuzijastični dumpovci su pripremili jednostavne i zanimljive primjere iz stvarnog života kako bi svi polaznici lako pohvatali konce ovog zabavnog alata.

DUMP Udruga mladih programera, većinom sastavljena od studenata splitskog FESB-a, već godinama održava različita besplatna predavanja i radionice kako bi zainteresirala javnost za različita tehnološka područja. Kvalitetu i pogođenost DUMP-ovih predavanja dokazuje nekoliko tisuća posjetitelja na predavanjima održanim tokom prošle godine. Rekordnoj posjećenosti sigurno doprinosi svjež i zabavan pristup temi koju donose mladi predavači.

Mala škola Photoshopa kreće u subotu 5.3., u 17 sati u amfiteatru A100 na FESB-u u Splitu, a trajat će tri vikenda. Informacije o ostalim aktivnostima udruge, kao i detaljnije informacije vezane za ciklus, mogu se pronaći na web (www.dump.hr) ili Facebook stranici DUMP-a.