Novčanice moje prijateljice

Institut Inspiracije, udruga za promicanje životne cjelovitosti pozivaju vas na radionicu Thetahealinga Novčanice moje prijateljice, koja će se održati u subotu, 14. prosinca u Dominisovoj 9.

Thetahealing ima široko područje kojim se bavi, a namjenjena je kako riješavanju zdravstvenih problema tako nam može pomoći poboljšati bilo koji segment života bez obzira radi li se o karijeri, novcu, partnerstvu, odnosu s djecom ili duhovnom razvoju. Na ovoj radionici baviti će se financijama te je radionica namjenjena svima koji žele promjene na financijskom planu.

Želite imati novac a nikako ga ne uspijevate zaraditi ili ga zaradite pa vam onda nekontrolirano samo isklizne iz ruku? Pa naravno, kad vjerujemo da je novac prljav, da su bogati ljudi nepošteni te da bogatstvo i novac ne idu zajedno. Tko bi onda želio novac?!

Na radionici ćemo raskrinkati naša najdublja vjerovanja koja potječu od naših predaka te iz kolektivne svijesti te s promjenom tog stava dopustiti ćemo obilju da uđe u naš život i tu ostane za stalno :)

Predavač: Romana Krstekanić, instruktor ThetaHealinga
Mjesto održavanja: Dominisova 9, unutar palače
Kotizacija za sudjelovanje:200kn
Vrijeme: 19:30 - 21:30

PRIJAVE SU OBAVEZNE!!
Sve informacije i prijave za radionicu ili tečaj na 091/483 22 84 ili na institutinspiracije.tamara@gmail.com 


Dvoje najsretnijih bespatno vodimo na radionicu  Dovoljno je na naš e-mail karte@split.com.hr poslati svoje podatke i natpis ThetaHealing, a dobitnike ćemo objaviti u petak u 10 h.