Novi ciklus DUMPovih besplatnih predavanja

DUMP Udruga mladih programera organizira besplatni  ciklus predavanja pod nazivom „Virtualizacija, serveri i mreže".

Već četvrtu godinu za redom okupljaju stotine zainteresiranih, počevši od osnovnoškolaca, preko studenata, pa sve do znatiželjnih pripadnika treće životne dobi. Ciklus predavanja „Mreže, serveri i virtualizacija" je ciklus pomalo neobičan za DUMP – ovoga puta se ne bave programiranjem, već svoju pažnju usmjeravaju na „sistemašku" temu - virtualizaciju.

Ciklus je besplatan i namijenjen svima koji se žele upoznati sa svijetom računalne virtualizacije, a nije potrebno nikakvo predznanje. Svi materijali i postupci korišteni na predavanjima će biti dokumentirani i dostupni polaznicima, a cjelokupni ciklus će biti dostupan i u obliku snimki predavanja na DUMP-ovom  YouTube kanalu.

Predavanja se održavaju subotom popodne u 17 sati na FESB-u u Splitu, u amfiteatru A101, a počinju 31. svibnja 2014.Predavači su uglavnom tek nešto stariji od polaznika publike, i nastoje sva predavanja održati na pristupačan i netipičan način, način na koji publika nije navikla u školama i fakultetima. Ovakav način rada pokazao se uspješnim na već održanim ciklusima. O dosadašnjem velikom interesu svjedoče stotine polaznika među kojima su bili učenici, studenti, umirovljenici i ostali koji su sudjelovali na predavanjima i radionicama. Pridružite se novom ciklusu DUMP predavanja jer svi su dobro došli.

Za više informacija posjetite službeni web www.dump.hr